ForsideArrangementerForedragKirkekoncertLitteraturkredsGudstjenesterJulekoncertMenighedsrådeneBallum SognSdr Skast SognRanderup SognHjerpsted sogn
Spændende foredrag

Foredrag i sognene, efterår og vinter 2016/17

Martin Herbst

Det er i år lykkedes at få fat på Martin Herbst, som vil komme og holde foredrag i Ballum menighedshus, onsdag den 23. november kl. 19.00.

Vi har for år tilbage haft besøg af Martin Herbst, hvor han holdt et spændende og yderst interessant foredrag om hans tid i Moon bevægelsen, og hans vej derfra, teologisk studium på rekordtid, til sin nuværende stilling som sognepræst i den danske folkekirke.

I år vil han holde foredrag om de syv dødssynder. Det bliver et både spændende, men ikke mindst overraskende foredrag. Martin har afholdt et uge-kursus i stoffet på teologisk-pædagogisk center i Løgumkloster, hvor jeg og en del andre præster deltog. Så det er så helt bestemt anbefalelsesværdigt at komme denne aften i Ballum menighedshus. Der skal nok blive valuta for pengene!

Alle er velkomne, og der serveres kaffe undervejs.

Leveret af blgrafisk
Ballum Sogn • Vesterende 31, Ballum • DK-6261 Bredebro
Tlf. +45 74 71 62 34 • E-mail: