ForsideArrangementerGudstjenesterJulekoncertMenighedsrådeneBallum SognSdr Skast SognRanderup SognHjerpsted sogn
Julekoncert

 Så er det tid til julekoncert. Der bliver en dejlig og livlig julekoncert i Skast kirke, onsdag den 7. december 2016 kl. 19.00. Det bliver en koncert, der er gospel inspireret, og den ledes af Mette Madsen.

Koncerten bliver i stil med sidste års julekoncert i Hjerpsted kirke, som var både velbesøgt og var en ualmindelig herlig begyndelse på advens- og juletid. Så der er god grund til at glæde sig :-)

 

Mette Madsen har igennem mange år lavet koncerter både i og udenfor kirken. Hun har lang erfaring som gospeldirigent, og ledet Ribe Gospelkor igennem en årrække. I dag synger hun med gruppen Vestjysk Gospeltrio. Sammen med pianisten Adam Møller vil hun, de tre sangere og band dele gospelglæde - tro, håb og kærlighed gennem gospelmusikken og de skønne gamle julesalmer. Julekoncerten er tilrettelagt på baggrund af både god, gammel, dansk juletradition og mere international juleglæde, hvor også fællessang vil være en del af programmet.  

Mette Madsen

Der er lagt op til en god og festlig musikaften, hvor vi sammen med gospel gruppen vil synge advents- og juletiden ind, så vi alle kan komme i den rette julestemning.

Menighedsrådet sørger for lidt godt til ganen efter koncerten.

Alle er velkomne!

 

 

Leveret af blgrafisk
Ballum Sogn • Vesterende 31, Ballum • DK-6261 Bredebro
Tlf. +45 74 71 62 34 • E-mail: