ForsideArrangementerGudstjenesterKonfirmander - små og storeMenighedsrådeneBallum SognSdr Skast SognRanderup SognÆldreudflugtHjerpsted sogn
Julekoncert

Så er det tid til julekoncerter i kirkerne. Vi lægger ud med en dejlig og livlig julekoncert i Hjerpsted kirke, onsdag den 2. december kl. 19.00. Det bliver en koncert, der er gospel inspireret, og den ledes af Mette Madsen.

Mette Madsen har igennem mange år lavet koncerter både i og udenfor kirken. Hun har lang erfaring som gospeldirigent, og ledet Ribe Gospelkor igennem en årrække. I dag synger hun med gruppen Vestjysk Gospeltrio. Sammen med pianisten Adam Møller vil hun, de tre sangere og band dele gospelglæde - tro, håb og kærlighed gennem gospelmusikken og de skønne gamle julesalmer. Julekoncerten er tilrettelagt på baggrund af både god, gammel, dansk juletradition og mere international juleglæde, hvor også fællessang vil være en del af programmet.

Mette Madsen

Der er lagt op til en god og festlig musikaften, hvor vi sammen med gospel gruppen vil synge advents- og juletiden ind, så vi alle kan komme i den rette julestemning.

Menighedsrådet sørger for lidt godt til ganen efter koncerten.

Alle er velkomne!

Ugen efter, tirsdag den 8. dec. kl. 19.00, er der i Ballum kirke også en aften, der står i julemusikkens tegn.

Denne vil vi sammen synge nogle af de kendte jule- og adventssalmer. Vores organist, Line Hahn Kristensen, vil sidde ved orgelet. Det bliver en god times tid med få ord og mange toner og salmesang.

Skulle der være en og anden, der har et stærkt ønske om at få sunget en bestemt julesalme denne aften, kan man rette henvendelse til sognepræst Per Bach. Det skal dog bemærkes, at der er en grænse for, for mange salmer vi kan synge. Stemmebåndene skal jo også kunne kapere det!

Alle er velkomne, og menighedsrådet sørger for en kop kaffe, når vi er færdige.

Leveret af blgrafisk
Ballum Sogn • Vesterende 31, Ballum • DK-6261 Bredebro
Tlf. +45 74 71 62 34 • E-mail: