ForsideArrangementerGudstjenesterKonfirmander - små og storeMenighedsrådeneBallum SognSdr Skast SognRanderup SognÆldreudflugtHjerpsted sogn
Orgelarrangement

Rundt om Hjerpsted kirkes orgel

I umiddelbar forlængelse af høstgudstjenesten i Hjerpsted kirke, søn. den 4. okt. kl. 10.15, vil der være et lille orgelarrangement, hvor organist ved Gl. Haderslev kirke, Judith Kristesen, spiller på kirkens orgel. Programmet vil bestå af kortere stykker, som spænder bredt i stil og tid - fra J. S. Bach til nulevende orgelkomponister.

Judith Kristesen har i juni måned afsluttet den højeste orgeleksamen på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Sidste forår gav hun og en medstuderende en flot koncert i Ballum kirke. Også tidl. rektor på kirkemusikskolen i Løgumkloster, Peter Langberg, gav koncert i samme kirke. Alt i den hensigt at sætte fokus på kirkens orgel.

Det samme gentages nu i Hjerpsted kirke. Orgelet spiller en central rolle i gudstjenesten og ved kirkelige handlinger. De mennesker, der betjener kirkernes orgler, altså organisterne, gør et uvurderligt godt arbejde, som er langt mere krævende, end man lige går og forestiller sig. Derfor vil vi sætte fokus på orgelet denne søndag i forbindelse med høstens gudstjeneste.

Vi er færdige ca. 11.45 hvorefter der vil være spisning og kaffe i Hjerpsted forsamlingshus. Herunder vil formanden for menighedsrådet, Dorte Skaarenborg, give den årlige orientering om menighedsrådets arbejde.

Alle er naturligvis velkomne til gudstjenesten og til at lytte til kirkens lille orgel, der denne dag får sin sag for! Også velkomne til det efterfølgende i forsamlingshuset.

Leveret af blgrafisk
Ballum Sogn • Vesterende 31, Ballum • DK-6261 Bredebro
Tlf. +45 74 71 62 34 • E-mail: